Pagina's

woensdag 8 april 2015

SHOPLOG ANTWERPEN, BRANDY MELVILLE & H&M


Zoals beloofd de shoplog van Antwerpen. En omdat ik vorige week ook nog een bestelling heb geplaatst bij H&M en via Marktplaats een jurkje heb gekocht van Brandy Melville, laat ik die ook maar meteen zien in deze shoplog!



Allereerst de kleding die ik in Antwerpen heb gekocht. Het valt mezelf heel erg mee hoeveel ik heb uitgegeven in Antwerpen, ik heb maar drie items gekocht. Twee van Forever21 en een bij Brandy Melville. Bij Forever 21 had ik nog veel meer gepast, maar naar mijn idee was de pasvorm van veel kledingstukken erg raar, vooral bij de bikini's. Ook bij Brandy heb ik een hoop gepast, hier vond ik bijna alles leuk maar omdat ik niet teveel wilde uitgeven mocht ik van mezelf één item kiezen.

Dat is deze super zachte lichtgrijze trui geworden. Grijs is een kleur die samen met wit en zwart overheerst in mijn garderobe. Vaak kies ik voor een donkerdere tint grijs en juist daarom besloot ik deze keer voor een lichte kleur te gaan. De trui kost €25 en is verkrijgbaar in een maat.


Bij Forever 21 viel mijn oog op deze twee leuke croptops. Op de een of andere manier zijn shirtjes die ik leuk vind altijd in een croptop model. Tijd dus om nog een nieuwe highwaist broek aan te schaffen! Het blauwe shirtje met de vrolijke print kost €6 en het shirt met Adjö is €12,50. Ik vond het Adjö shirtje trouwens een beetje een Brandy & Melville achtige uitstraling hebben!


Brandy Melville is een van mijn favoriete merken, maar ik vind sommige kledingstukken toch best prijzig en houd daarom Marktplaats ook goed in de gaten. Vorige week spotte ik dit leuke jurkje voor maar €12,50 inclusief verzendkosten! Ik de winkel kost het jurkje geloof ik zo'n €25 dus ik heb de verkoper meteen een mailtje gestuurd. Op de foto is het niet heel goed te zien, maar het jurkje heeft een open rug!


Tijdens de Nationale Glamour Dag heb ik via H&M met korting een bikinitop, een jurkje en een schattig schaaltje gekocht. De jurk is van H&M Coachelle en heb ik per ongeluk in maat 34 besteld in plaats van 36. Hij past wel, maar ik denk dat een 36 net mooier zou zijn. Jammer genoeg is de jurk alleen nog maar in maat 32 verkrijgbaar online. Over de bikini en het schaaltje ben ik heel tevreden!
De jurk en de bikinitop staan online voor €14,99 en het schaaltje kost €4.


Dat was het weer! In Antwerpen heb ik dus niet heel veel gekocht, maar dat komt dus deels doordat ik de rest van de week ook al wat dingetjes had gekocht.

- Liset

6 opmerkingen:

  1. die bikini top is leuuuk! witte bikini's zijn mooi :3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aaah wauw die blauwe crop top is zoo mooi! Leuke dingen heb je gekocht :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hele leuke spullen allemaal! Ze hebben eigenlijk allemaal een beetje het 'brandy' stijltje vind ik, echt leuk:)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, ja vind ik ook! Veel winkels hebben nu dingen in die stijl in de schappen hangen. Echt fijn wat het is vaak nog wat goedkoper ook!

      Verwijderen
  4. De bikini top en het zwarte jurkje zijn echt super pretty. Waar ga je de witte top mee combineren? Ook een wit broekje of een andere kleur?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat leuk allemaal! Ik ben ook gek op dat stijltje :)

    BeantwoordenVerwijderen