Pagina's

zaterdag 11 april 2015

ESSENCE LATEX MATT ZWART NAGELLAK


Nagellak draag ik eigenlijk vrijwel nooit meer. Het gaat er altijd binnen één dag weer af en ik heb geen zin om het dan al weer bij te werken. Maar nu kwam ik toch wel mooie matte zwarte nagellak tegen van Essence, die ik vandaag graag met jullie review.

De nagellak is nummer 32 The Black Cat. Op de dop zit een sticker met de tekst Latex Matt, wat dus betekent dat hij niet matt matt is, maar meer zoals latex. Een heel klein glansje dus. Dit vind ik wel jammer, maar het is alsnog wel mooi.



Je moet hem zeker wel twee keer aanbrengen, anders is het een te dun laagje nagellak. Je ziet het matte pas als hij echt helemaal droog is, dus wel even wachten! Verder vind ik het echt een mooie nagellak en al helemaal voor de prijs, ik kocht hem voor €1,99 bij de Kruidvat! Wat wel jammer is, is dat het matte van de nagellak steeds minder lijkt te worden. Toen ik hem net op deed waren mijn nagels best wel matt (zie foto), maar nu, een dag later, zijn m'n nagels zo goed als glanzend. Je zou niet meer zeggen dat het een matte nagellak is. Ook heb ik gemerkt dat hij redelijk snel afbladdert. Dit kan overigens ook aan mijn nagels liggen hoor, omdat het wel vaker gebeurt. De nagellak lakt wel gewoon fijn, er zijn een paar rare vegen te zien op mijn nagels maar dat ligt meer aan mijn nagellak kunsten dan aan de nagellak zelf. De prijs/kwaliteit verhouding zit wel goed!


Zwarte nagellak is denk ik de enige kleur nagellak die ik nog echt mooi vind. Ik heb denk ik al een jaar geen nagellak gedragen, maar dit lakje van Essence brengt daar verandering in. Naast deze matte nagellak wil ik eigenlijk ook nog eentje die helemaal matt is en niet na een dag alweer glanzend wordt.

Wat vind jij van matte nagellak?

- Tessa

8 opmerkingen:

  1. Je zou misschien de matte topcoat van Hema kunnen proberen, daarmee kun je elk lakje matte maken! Daarmee blijft je nagellak wel gewoon matte. Ik gebruik hem ook en hij lakt best fijn, hij kost volgens mij €2,75.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankje voor de tip! Ga ik daar eens naar kijken, ik vind matte nagellak er zo vet uit zien! x

      Verwijderen
  2. Ik vind matte nagellak erg leuk! Ik draag tegenwoordig ook steeds minder nagellak, maar een matte zwarte lak vind ik nog wel erg leuk. Ik gebruik trouwens net als Eva een matte topcoat van de hema, die is fijn! En droogt ook heel snel :)

    ♥♥♥ Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Matte nagellak is inderdaad erg mooi, maar jammer van de qualiteit van die van essence. Ik koop zelf geen nagellak meer van essence omdat het uiteindelijk toch niet heel goed blijft zitten of mijn nagels een beetje uitdroogt. Ben toch meer fan van catrice op dat gebied op andere merken. Verder leuk artikel!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ben ik met je eens! Hij was gelukkig maar 2 euro dus mijn verwachtingen lagen ook niet heel erg hoog :') En dankje!

      Verwijderen
  4. Ik ben zeker benieuwd naar dit lakje als ik hem tegen kom koop ik hem ook zeker!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind het wel wat hebben, al hou ik juist van erg opvallende kleuren zoals neonroze, geel, blauw :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Felle kleuren zijn inderdaad erg leuk nu het weer warmer weer wordt!

      Verwijderen