Pagina's

woensdag 18 maart 2015

PRIMARK HOME COLLECTIE

 Een paar dagen geleden ben ik weer eens naar Primark geweest en voor het eerst in lange tijd ging ik weer met volle tassen naar buiten! Niet met kleding, schoenen of tassen dit keer, maar met een aantal items uit de home collectie. Zo heb ik deze schattige lampenslinger met schelpjes eraan  gekocht en nog veel meer dingen om mijn kamer zomerproof te maken!


Waar ik gelijk helemaal verliefd op ben geworden is dit vrolijke ananas dekbedovertrek! Alsof ananassen nog niet zomers genoeg zijn, staan de ananassen ook nog eens in allemaal kleurtjes. Ik hou ervan!


Vervolgens zag ik deze flamingo kussens. De flamingo met de zonnebril móest ik gewoon hebben, maar het roze kussentje met de witte flamingo's vond ik ook mooi bij het dekbed passen. Voor €5,- per stuk kan je best twee kussentjes kopen.


Iets wat ook echt niet meer weg te denken is uit mijn kamer, zijn geurkaarsen en toen ik kaarsen vond in leuke zomerse kleuren, moest ik ze dan ook hebben!

Ik vind dat Primark met deze spulletjes een erg leuke home collectie heeft, waarmee je je kamer helemaal in zomerse sferen kan brengen, zonder er al teveel aan uit te geven. 

- Eline

6 opmerkingen: