Pagina's

dinsdag 24 maart 2015

MEET THE BLOGGER | MARLOU
Hoi! Leuk dat je kennis wilt maken met Meticulous! Komende dagen zullen wij alle vijf een stukje over onszelf plaatsen.Naam: Marlou
Leeftijd: 20
Studeert: International LifestyleFashion en interieur zijn de dingen waar ik dagelijks mee bezig ben en die ik ook ontzettend leuk vind. Verder hou ik van lezen, winkelen, reizen, knuffelen met mijn konijnen en natuurlijk bloggen! Ik ben een paar jaar geleden ooit begonnen met een blog maar dat is toen ik begon met mijn studie doodgelopen. Toch miste ik het bloggen en toen we besloten met z’n allen deze blog te beginnen was ik weer super enthousiast! Doordat we samen bloggen is het voor mij super te combineren met school! Zoals ik al eerder zei zijn fashion en interieur mijn passies en je zal daarom mijn posts vooral daar het meest tegenkomen! Dit betekent niet dat ik nooit over een ander onderwerp zal schrijven, maar misschien ietsje minder! Ik vind het super leuk om deze blog met mijn beste vriendinnen te hebben en ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als wij!Wat is je outfit op dit moment?
Ik hou vooral van comfortabele outfits en ik draag op dit moment ook lekker iets makkelijks! Een high waisted broek van Topshop, een gestreept shirtje van H&M, een grijs wollen vest van de Primark en mijn zwarte All Stars!

Wat is je favoriete make-up merk?
Dit vind ik een moeilijke vraag.. Ik vind make up sowieso een beetje lastig maar als ik dan kijk naar beauty bloggers zeg ik toch MAC. Zelf heb ik maar een paar producten van MAC maar ze bevallen me goed!

Heb je tattoo’s of piercings?
Ja! Ik heb een helix piercing en een kleine tattoo naast mijn schouder/onder mijn sleutelbeen! De plek is een beetje moeilijk te omschrijven maar wie weet komt er ooit een post over!

Voor welke serie blijf jij thuis?
Oh ik kijk wel erg veel series.. Op dit moment kijk ik Pretty Little Liars en ik ben toch wel erg benieuwd wie nou A is, maar ook voor Teen Wolf zou ik gerust thuis blijven.

Wat is je favoriete band?
Ik denk niet echt dat ik een favoriete band heb.. Ik vind Maroon 5 altijd wel erg leuk blijven. Als ik mijn favoriete artiest moest zeggen dan is het Justin Timberlake!

Zonder wat ga jij niet de deur uit?
Zonder mijn telefoon kan ik niet weg, maar een portemonnee is natuurlijk ook altijd handig om mee te nemen.

Wat is je favoriete emoji?

Waar kan iemand jou 's nachts voor wakker maken?
Voor een vakantie met een zonnige bestemming mag je me altijd wakker maken. 

Naar welk land wil je echt nog een keer heen?
IndonesiĆ«, en dan voornamelijk Bali. Ik had plannen om een half jaar naar Bali te gaan voor stage, jammer genoeg niet gelukt maar het staat zeker nog op de planning voor een keer! 

Waar kan je mij nog meer vinden?

Instagram

Geen opmerkingen:

Een reactie posten