Pagina's

maandag 23 maart 2015

DE FITNESS HOEPEL


Hoepelen? Dat deed je toch in groep 4 met je vriendinnetjes? Nee hoor! Hoepelen is de laatste tijd hartstikke hip in de health wereld. Maar waarvoor gebruik je zo'n hoepel dan?


De hoepel die ik heb heeft een diameter van 107 centimeter en weegt 1,2 kilo. Dit is niet heel zwaar, maar dat is ook niet nodig aangezien hij ook al redelijk grote noppen heeft. Deze noppen zien er misschien een beetje angstaanjagend uit, maar het valt hartstikke mee.

De noppen masseren je rug/heupen/taille, waardoor je afvalt. Als je net begint doet het best wel pijn en kan je er blauwe plekken van krijgen, maar als je doorbijt en door blijft hoepelen zal de pijn vanzelf weggaan. Bij mij raakt mijn huid vaak een soort verdoofd van de eerdere pijn, waardoor ik er niks meer van voel.


Maar werkt het ook echt? Jazeker! Ik heb mijn hoepel nu bijna twee maanden en hoepel zo'n 2/3 keer per week en probeer het altijd ongeveer een uur vol te houden. Ik zie ook echt wel dat mijn taille en buik dunner zijn geworden.

Ik vind hoepelen echt een leuke bezigheid en ben onwijs blij met mijn hoepel. Vaak kijk ik TV als ik aan het hoepelen ben. Als je een leuke serie of TV programma kijkt is het heel makkelijk om het lang vol te houden.

Ik heb mijn hoepel trouwens besteld via Sportbay! Hij kostte €25,90 en dat vind ik hem zeker waard!

Wat vind jij van deze manier van sporten? Heb jij al een hoelahoep of lijkt het je helemaal niks? Laat het achter in de reacties!

- Tessa

3 opmerkingen:

  1. Wat een leuk ding en klinkt nog goed ook! Alleen kan ik niet echt hoepelen..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha wat een aparte hoepel met die knobbels eraan, maar ik geloof zeker wel dat het werkt!

    BeantwoordenVerwijderen