Pagina's

vrijdag 13 maart 2015

6X FITSPO INSTAGRAM ACCOUNTS


Niks motiveert me meer dan langs de foto's van mijn favoriete fitspo Instagram accounts te scrollen als ik 's ochtends wakker word. De strakke gebruinde buiken, lenige yoga poses en gezonde smoothies geven mij altijd weer een hoop motivatie om zelf ook weer eens de sportkleding uit de kast te halen. Ook nog op zoek naar wat motivatie voor die sixpack? Bekijk dan snel mijn favoriete 6 fitspo Instagrams!



@elle_fit 
Op de Instagram van de Australische Elle vind je vooral heel veel yoga. Van beginner poses tot poses waarbij je je afvraagt of ze haar rug niet breekt. Op @elle_fit vind je foto's van Elle zelf, op @ellefitactive vind je veel progress foto's van mensen die Elle's eBook hebben aangeschaft. Zelf heb ik ook het eBook gekocht ($10 Australische dollar) en ben hier erg blij mee!



@Mandymartini
Mandy deelt net als Elle veel yoga foto's, maar ook foto's van fitness en aerial sports. Aerial sports is een soort combinatie van yoga en dans in de lucht met een hoepel of doeken. Ook hier weer mooie sportkleding, witte stranden op de achtergrond en een buik waarvan je spontaan sit-ups gaat doen.




@miss_3mma
Veel gezonde tussendoortjes, selfies in sportkleding en positieve quotes, dat beschrijft de foto's van de Instagram van Emma. De Instagram heeft een hele positieve sfeer en Emma reageert altijd op vragen over bijvoorbeeld recepten van salades of op welke manier je het beste kunt beginnen met sporten.




@basebodybabes
Basebodybabes is de Instagram van twee zussen die ook nog eens allebei personal trainer zijn. Niet alleen delen de twee hele mooie foto's van lekkere smoothies, mooie sportkleding en hun eigen strakke lichamen, ze geven ook nog een fitness advies. En door de foto's van gespierde buiken en ronde billen erbij raak ik altijd wel gemotiveerd om ook even wat crunches en squats te doen.




@gypsetgoddess
Alweer een account met voornamelijk yoga foto's, ik weet niet waarom maar handstanden, pigeon poses en tropische achtergronden inspireren mij altijd enorm. Wat leuk is, is dat op deze Instagram ook heel veel acro-yoga te zien is, dit is yoga met twee of meer personen. Leuk om eens uit te proberen met vriendinnen, je zusje of misschien wel je vriend!



@wayofgray
Als je net als ik gek bent op before-and-after foto's moet je echt eens een kijkje nemen op de Instagram van Sophie. Ze heeft zelf verschillende eBooks gemaakt en post de resultaten van meiden die deze hebben gebruikt. Verder veel foto's van haar eigen strakke lichaam en gezonde tussendoortjes en maaltijden.


Hopelijk vond je het leuk om mijn favoriete fitspo accounts te zien en motiveren ze jou net zo veel als mij! Volg je zelf ook fitspo Instagram accounts?

- Liset

3 opmerkingen:

  1. Aah wat een fijne inspiratie foto's! Alles in Australiƫ is trouwens zo mooi! Dus ook de Australische Elle! :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Volgens mij zijn de helft van de accounts in deze post Australisch inderdaad! De natuur daar is gewoon perfect voor mooie foto's haha.

      Verwijderen
  2. Leuke accounts! Jaloers makend die strakke buikjes!

    BeantwoordenVerwijderen