Pagina's

donderdag 30 april 2015

VIJF INSPIRERENDE QUOTES OVER HET LEVEN


De een vindt quotes nergens op slaan en de ander gebruikt bij ongeveer alles een inspirerende quote. Ikzelf heb ik een bloedhekel aan van die quotes die echt helemaal ergens over gaan, maar sommige quotes zijn echt heel mooi en ingrijpend. Ik heb een paar van mijn favoriete quotes over het leven bij elkaar verzameld en hoop jullie ermee te inspireren!Bron

In deze quote kan ik vooral mezelf goed vinden. Ik ben iemand die heel graag ondernemend wil zijn en van alles wil bereiken, maar er niet zoveel voor doet. Maar dat is natuurlijk ontzettend zonde. Soms moet je gewoon iets proberen, ook al ben je er misschien nog niet 100% klaar voor. Waarschijnlijk heb je niks te verliezen. 

Bron

Deze sluit wel enigszins aan bij de vorige. Als je alleen maar denkt aan wat er al gebeurt is maar niks doet om nieuwe dingen te laten gebeuren, dan krijg je een enorm saai leven. Wat gebeurd is is gebeurd en daar valt nu eenmaal niks meer aan te veranderen. Als je dan toch iets wilt veranderen, maak dan veranderingen die je toekomst beter maken in plaats van het verleden rechtzetten!

Bron

Een hele simpele, maar toch zo belangrijk. Ik merk dat ik dit best vaak doe, gewoon even mijn ogen sluiten en glimlachen. Zelfs als alles een beetje shitty is, is er altijd wel iets leuks om aan te denken. Sluit je ogen, denk hieraan en je glimlach verschijnt vanzelf op je gezicht. Want, een ander mooi gezegde, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd! Je kunt dit trouwens gerust meerdere keren per dag doen hoor!


Bron

Volgens mij is het de laatste tijd een soort trend om alleen maar mee bezig te zijn met wat anderen van je vinden en hoe je perfect kan zijn. Maar waarom? Perfect bestaat niet. Niemand is perfect en niemand zal ooit perfect worden. Ik den dat iedereen wel een beeld van het perfecte leven en de perfecte persoon in zijn hoofd heeft, maar laat dat lekker gaan. Soms is het goed om niet perfect te zijn en fouten te maken, dat is juist waar je het meest van leert. 

En als afsluiter, mijn lievelingsquote:

Bron

Deze quote zegt het eigenlijk al, wees gewoon jezelf. Jij bent de enige persoon die je zelf kan zijn. Er zijn zoveel mensen die proberen iemand anders te zijn dan zichzelf, of het nou een celeb is of iemand die je zelf kent. Maar waarom? Wees gewoon lekker jezelf, wees blij met wat je hebt en geniet ervan! Ieder mens is nu eenmaal anders. Ook al zou je het zo graag willen, je kunt niet iemand anders dan jezelf zijn. Waarom zou je proberen iemand anders te zijn als je ook jezelf kunt zijn?


Wat is jouw favoriete quote?

- Tessa 4 opmerkingen:

  1. De eerste is heel mooi! Daar kan ik me zeker in vinden :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De quote over het leven in het verleden vind ik zelf ook altijd heel mooi, en heel waar! Mijn favoriete quote is ''Time will heal'' :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb deze zo vaak gelezen ben er een beetje op uitgekeken hahah :') Maar ik heb ook niet echt een favo life quot denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen