Pagina's

maandag 13 april 2015

TRIANGL BIKINI EBAY


Al sinds ik ongeveer twee jaar geleden Triangl tegen kwam op Instagram wil ik heel erg graag een bikini van dit merk. Jammer genoeg is het model dat ik wil $79 en dan moeten er nog verzendkosten en misschien douanekosten bij komen. Gelukkig heeft eBay ook dupes van deze bekende bikini te koop voor nog geen €10! De bikini in de foto hierboven komt van eBay en zelf vind ik dat hij bijna niet te onderscheiden is van de echte!

Bij het kopen van een Triangl bikini via eBay zijn er wel een paar dingen waarmee je rekening moet houden. Niet elke verkoper heeft dezelfde bikini, er zijn namelijk neopreen bikini's te koop en bikini's gewoon van polyester. Ik wilde perse een van neopreen en heb dus goed in de advertenties nagekeken of er niet ergens stond dat de bikini van een ander materiaal gemaakt was.


Iets anders waar je op moet letten zijn de maten. Alle eBay verkopers verkopen bikini's in Chinese maten en die vallen veel kleiner dan de Europese maten. Bij de advertenties staat een maattabel, maar die kloppen ook voor geen meter. Volgens de maattabel moest ik S hebben, maar heb voor de zekerheid maar L besteld en het broekje past me net aan. Ik zou zeggen dat dit broekje meer een maat 34/36  is dan een maat L, dus hou daar rekening mee als je hem koopt! Ter vergelijking: zelf heb ik maat 36, de omvang van mijn heupen is 86 cm en pas ik de maat L.


Dit topje was voor mij echt een drama. De band aan de onderkant was veel te los en zat dus echt lelijk. Ook zat de sluiting aan een kant verkeerd om aan de bikini genaaid, zodat ik hem alleen vast kon doen als ik een bandje draaide. Mijn moeder heeft hem aan beide kanten 2cm ingenomen en de sluiting er goed opgezet, maar hij zit nog steeds niet perfect. Normaal heb ik van bikinitopjes altijd maat 34 of 36. 

Al met al ben ik beste tevreden met de bikini! Ik had er lage verwachtingen van maar vooral het broekje is goed afgewerkt en de bikini is echt gemaakt van neopreen. Toch ga ik proberen een refund te krijgen omdat de maten dus totaal niet klopten en de sluiting verkeerd zat. Geen idee of het lukt, maar het is het proberen waard! Ik heb mijn bikini hier gekocht voor $10,99.

Wat vind jij van Triangl bikini's? En vind je mijne van eBay ook niet heel erg op de echte lijken? 

- Liset

9 opmerkingen:

  1. Wat belachelijk van die sluiting zeg! Ik vind de bikini's wel tof, neopreen is wel een leuk materiaal :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. oh nee had dus ook beter L genomen, heb M genomen...
    ben benieuwd ! leuke blog

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het kan zijn dat de maten per verkoper een beetje verschillen. Bij mij was het bovenstukje in L veel te groot dus ik denk dat fie in M veel beter zal zijn :)

      Verwijderen
  3. Triangle bikinis vind ik opzich wel leuk maar ik vind deze niet echt heel mooi om eerlijk te zijn. En echt dom van die sluiting zeg ik hoop dat je een refund kan krijgen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, dat kan natuurlijk! Ik vind juist dit model heel leuk en dat balconette achtige model in een kleur minder

      Verwijderen
  4. Ik vind de triangl bikini's wel leuk, maar zal zelf waarschijnlijk nooit eentje bestellen omdat ik ze en een beetje duur vind en niet leuk genoeg. Een Ebay variant is dan wel een optie :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke bikini! Wat jammer dat die helaas toch een beetje tegenvalt! Ik wil er zelf ook al heel erg graag eentje, helaas vind ik een echte te duur en vind ik het bestellen via Ebay een beetje riskant vanwege de maten.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Aaah geweldig! Wat is ie mooi. Wel jammer dat het topje zo verkeerd was qua maat. Maar is natuurlijk altijd tricky als je het via het internet koopt. Nuja, voor dat prijsje en met de naaikunsten van je mama is het op zich wel een goede koop geweest denk ik :D

    x Aurélie

    BeantwoordenVerwijderen