Pagina's

vrijdag 17 april 2015

OUTFIT OF THE DAY | NIKE AIR MAX 1


Nooit gedacht dat ik ooit air max zou kopen, maar uiteindelijk door lang te kijken op fashion blogs heb ik toch overwogen om er een gokje aan te wagen! Ben je benieuwd hoe ik ze draag en waar ik ze heb gekocht? Lees dan gauw verder.Ik ben altijd al een sneaker persoon geweest. Door mijn lengte van 1.80m voel ik me er niet prettig bij om op hoge hakken te lopen, dus sneakers draag ik erg vaak! Op fashion blogs kwam ik Air Max al vaak tegen en op straat zijn ze ook niet meer weg te denken. Toch had ik altijd nog het foute beeld in mijn hoofd van joggingpak + Air Max + petje. Ik heb van Iris al vaak moeten aanhoren hoe fijn Air Max lopen en zitten! Aangezien ik erg vaak last heb van mijn rug wilde ik toch de gok gaan wagen.

Het logo van Nike is neon geel en het luchtbel stukje is neon oranje. Door het grijze en witte bij de schoen vind ik zo toch behoorlijk neutraal en goed te combineren omdat ik vaak rustige kleuren draag.Jas: H&M
Tas: Primark
Broek: Topshop 

Ik bestel heel veel dingen online omdat er altijd wel een kortingscode te vinden is. Deze Air Max heb ik besteld op de kinderschoenen afdeling van Zalando. De maten gaan daar tot 40 en met mijn schoenmaat 39 val ik daar nog onder! De kinderschoenen zijn vaak goedkoper dan de dames en je bespaart als snel veel geld.

Voor deze Air Max heb ik 79,00 betaald. Ze kosten op de kinderafdeling 95 euro maar met een kortingscode ging er nog 15 euro vanaf! De kortingscode die ik heb gebruikt is er nu niet meer maar er zijn altijd wel goede codes te vinden op internet.

Wat vind jij van Nike Air Max?

- Marlou

4 opmerkingen: