Pagina's

dinsdag 14 april 2015

MY EVERYDAY MAKE-UP | TESSA


Mezelf opmaken is iets wat ik graag en ook dagelijks doe. Het liefst zou ik elke dag een uitgebreide make-up look maken met super mooie oogschaduw, maar daar heb ik 's ochtends jammer genoeg geen tijd voor (lees; maak ik geen tijd voor omdat ik liever langer in mijn bed lig). Als ik gewoon naar school ga hou ik mijn make-up vaak dus erg simpel. Wil je weten wat ik gebruik om mijn dagelijkse make-up look te krijgen? 

Bourjois Healthy Mix - 53 vanilla
Sleek Storm
Sun Glow Matt Bronzing Powder - 030 medium bronze
Miss Sporty eye pencil - black
Kiko - 913
MAC blush - Warm Soul
Benefit They're Real mascara - black
Essence Mattifying Compact Powder - 04 perfect beige
Catrice Eyebrow set - 01 natural brunette style (ik gebruik de lichtste kleur)
MUA Cover&Conceal - natural

Ik heb best veel last van rode plekjes in mijn gezicht en mijn huid is ook vaak erg droog. Een paar maanden heb ik geen door de droogheid van mijn huid geen foundation gedragen, maar dat zorgde er weer voor dat de rode plekjes erg zichtbaar waren. Sinds ongeveer twee maanden gebruik ik de Healthy Mix foundation van Bourjois. De foundation geeft je gezicht een soort glans en is een beetje vettig, dus perfect voor mijn droge huid! Ik zet altijd eerst een paar stipjes concealer (Cover&Conceal van MUA) onder mijn ogen en op, als ik ze heb, een paar puistjes, voordat ik m'n foundation aanbreng. Beide producten breng ik met mijn vingers aan in plaats van kwasten. Waarom weet ik ook niet, maar ik krijg mijn make-up er met mijn vingers altijd beter op. Vervolgens poeder ik de foundation af met de Mattifying Compact Powder van Essence. Op mijn wangen en T-zonde breng ik wat Sun Glow Matt Bronzing Powder van Catrice aan en op mijn jukbeenderen een blush van MAC (Warm Soul). Nadat ik met de gezichtsmake-up klaar ben ga ik door met m'n wenkbrauwen. Hier doe ik niet heel veel aan, ik kam ze een beetje recht en maak ze daarna wat voller met het wenkbrauwpoeder van Essence. Hierna ga ik aan mijn ogen beginnen. De laatste tijd draag ik vaak alleen oogschaduw. De oogschaduw die ik op heb komt uit het Sleek Palet Storm (die stiekem van Liset is, oeps). Ook de oogschaduw breng ik met mijn vingers aan. Ik gebruik de kleuren Calm Before The Storm, Sand Storm, Snow Storm en Dust Storm. Als de oogschaduw erop zit krul ik mijn wimpers en breng ik wat Benefit They're Real mascara aan. Om m'n ogen helemaal af te maken zet ik bij mijn onderste wimper rand een klein lijntje oogpotlood van Miss Sporty. Ik ben echt helemaal geen fan van Miss Sporty, maar op de een of andere manier is dit het enige oogpotlood dat niet prikt in mijn ogen. 
En als allerlaatste stift ik mijn lippen, dit keer met kleur 913 van Kiko. En dan ben ik klaar om de deur uit te gaan!



- Tessa



3 opmerkingen:

  1. Volgebamij heb ik dat sleek pallet ook en hoe toevallig dat is ook mijn standaart pallet voor een everyday look! Hahah grappig zeg. Verder erg leuk artikel en het staat je ook echt mooi allemaal. Bij mij zijn de licht bruine kleur en de donker bruine kleur al bijna op dus het wordt tijd dat ik daar waardige vervangers voor ga zoeken hahah :')

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze kleur lippenstift staat je super mooi!

    BeantwoordenVerwijderen