Pagina's

zaterdag 21 maart 2015

THE SCRIPT CONCERTGisteravond kwam The Script na twee jaar weer terug naar Nederland om de Ziggo Dome helemaal plat te spelen. Met twee uitverkochte shows, een nieuw album en verschillende hits op hun naam, waren de verwachtingen hoog!
Als grote fans van The Script, besloten Tessa, ik (Eline) en nog wat andere vriendinnen om vroeg naar de Ziggo Dome te gaan. Om 9 uur 's ochtends sloten we aan in de rij en er waren nog 15 andere die-hards die al stonden te wachten om een plekje vooraan bij het podium te bemachtigen. Het waren acht koude uren wachten, maar zodra we helemaal voorin in de zaal stonden, wisten we dat dat het helemaal waard was!

The Script had twee voorprogramma's meegenomen. Colton Avery was het eerst voorprogramma en zong zijn eigen liedjes terwijl hij zichzelf begeleidde met een akoestische gitaar. Ik vond dat Colton Avery een erg mooie stem had en leuke liedjes die snel en gemakkelijk mee te zingen waren!

Het tweede voorprogramma was Tinie Tempah, die er voor zorgde dat de zaal lekker los kwam. Samen met DJ Charlesy zong hij hits, liet hij het publiek tegen elkaar zingen en zorgde hij ervoor dat de hele Ziggo Dome begon te dansen! Iedereen was helemaal in de stemming voor The Script.

 
Na ongeveer nog een half uurtje wachten was het zo ver. De lichten gingen uit, de drummer en de gitarist begonnen op het podium te spelen en iedereen was verbaasd om zich heen aan het kijken waar de zanger was. Op de grote schermen zagen we dat hij door het publiek liep met lichtgevende groene vlaggen. Uiteindelijk liep hij voor ons langs het podium op en begon hij met het zingen van Paint The Town Green.


The Script maakte er een fantastische show van! Ze speelden erg goed, namen het publiek mee en zorgde ervoor dat het voor iedereen een fantastische ervaring werd door een paar nummers te spelen op een tweede podium aan het einde van de zaal. Ook verscheen Danny, de zanger, ineens op de tribunes terwijl hij aan het zingen was!


Nog iets dat ik erg mooi vond aan de show waren de vele verschillende lichten waar ze gebruik van hadden gemaakt. Verschillende kleuren, vormen en lasers verlichtten het Ziggo Dome op deze vrijdagavond.Na bijna twee uur gespeeld te hebben kwam deze fantastische avond helaas tot een einde. Ik ga erg vaak naar concerten, maar dit is zeker een van de beste shows die ik heb gezien! Vanavond zullen ze nog een keer in de Ziggo Dome spelen en ik weet zeker dat het weer zo'n geweldige show gaat worden!

- Eline


Geen opmerkingen:

Een reactie posten