Pagina's

zondag 15 maart 2015

ROOM INSPIRATION


Al zolang als ik me kan herinneren is interieur altijd iets geweest wat ik interessant vond. Ik verander mijn kamer ook bijna maandelijks. 'Heh heb je je kamer nu wéér veranderd?' hoor ik dan ook vaak als mijn vriendinnen langskomen. Vooral interieurs met Scandinavische invloeden spreken me erg aan, dus veel wit en modern en design meubelstukken. Op dit moment ben ik dit in mijn kamer aan het verwerken met de bohemian style die mij erg aanspreekt.  Ben je benieuwd naar mijn room accessoires en sfeer impressie? Klik dan snel verder!



 


Mijn vorige kamer was vooral roze met bloemen, toen ik 2 jaar geleden ging verhuizen en een nieuwe kamer kreeg waar alles aan moest worden veranderd besloot ik voor een wit relief behang te kiezen en een bruinige/grijze vloer omdat je hiermee makkelijk van stijl kan veranderen.
Op de eerste foto zie je de eerste muur die je tegenkomt in mijn kamer. De tekening die je ingelijst ziet hangen heeft Eline gemaakt, ik ben erg blij mee omdat het me doet denken aan Twiggy ( Degene die ze heeft getekend is Perrie van Little Mix).

Op de tweede foto zie je mijn kledingrek. Het neemt veel ruimte in beslag maar dan heb je ook wat! Eerst hing ik mijn kleding gesorteerd op kleur aan het rek maar na een tijdje ben ik daar mee gestopt. Nu hangen er vooral winter kleding aan mijn rek en een gedeelte van mijn schoenen staat eronder.


Qua accessoires vind ik op dit moment planten erg leuk. En ja, ook ik doe met de trend en heb ik natuurlijk ook cactussen staan! De cactussen in de witte potjes kan je voor 4,95 kopen bij de Ikea (3 in een set). De cactus in het andere potje heb ik gekocht bij de Hornbach voor een paar euro.  De lampjessnoer die je op de foto ziet heb ik door mijn hele kamer hangen wat een super gezellig effect geeft. 



Hier zie je nog een detail foto van de wand waar mijn kledingrek tegenaan staat. Bij Hema heb ik deze kleine foto's laten bestellen. Het zijn vooral foto's van mijn vriendinnen en huisdieren. Met punaises heb ik een lijntje opgehangen tegen de muur en de kleine wasknijpertjes heb ik gekregen van een vriendin! Het is een handige manier om je foto's een op te bergen en het ziet er ook nog eens sfeervol uit!

Vonden jullie het leuk om een kijkje in mijn kamer te nemen? Dan kunnen misschien kunnen de andere meiden dit ook doen! En hoe ziet jouw kamer eruit?

- Marlou

9 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Ik moet mezelf echt inhouden om er niet meer te kopen!
      X

      Verwijderen
  2. Wauw, leuke kamer! Ik vind zo´n fotoslinger altijd heel leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks! Ze zijn echt super makkelijk te maken en het geeft zoveel meer sfeer! :)

      Verwijderen
  3. Wat leuk! Ik word heel vrolijk van die lieve cactussen!
    Liefs,
    Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Aah lou jouw kamer is zo leuk! Die foto's aan de muur zien er echt mooi uit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Superleuke kamer!! En loveee voor je kledingrek :D

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Die kleine cactussen op je kamer vind ik echt zó schattig staan :D Zou ik ook wel willen, maar zoveel plek heb ik nou ook weer niet :P

    BeantwoordenVerwijderen