Pagina's

donderdag 26 maart 2015

MEET THE BLOGGER | ELINE


Hoi! Leuk dat je kennis wilt maken met Meticulous! Komende dagen zullen wij alle vijf een stukje over onszelf plaatsen.

Naam: Eline
Leeftijd: 20
Studeert: Communicatie International Event, Music & Entertainment StudiesZoals je al op kon maken uit mijn studie, hou ik erg veel van evenementen, muziek en entertainment. Ik ga veel naar concerten en dat is dan ook echt mijn grootste hobby! Daarom zul je van mij waarschijnlijk veel artikelen vinden in de categorie 'Entertainment'. Naast entertainment hou ik ook erg veel van beauty. Ik vind het heel erg leuk om nieuwe make-up uit te proberen en verschillende looks te maken. Deze hobby's, gecombineerd met mijn passie voor schrijven en mijn beste vriendinnen, zorgen ervoor dat ik nu deel uitmaak van Meticulous!

Wat is je outfit op dit moment? 
Als ik heel eerlijk ben... momenteel draag ik een giraffen onesie. Niet heel erg fashionable, maar als ik thuis kom uit school dan trek ik het liefst mijn onesie of een pyjama aan, gewoon omdat het lekker comfortabel is. Naar school had ik vandaag een zwarte high waisted skinny jeans aan met een witte crop top met lange mouwen en zilveren Clarks.

Wat is je favoriete make-up merk?
Dat verschilt heel erg per product. Mijn mascara en eyeliner komen van Catrice en dat zijn dan ook echt producten die ik steeds opnieuw koop van hetzelfde merk. Van foundations vind ik het leuk om steeds een andere te kopen en die uit te proberen. Momenteel mix ik Revlon Nearly Naked en Bourjois Happy Light om de perfecte kleur te krijgen. Voor lippenstiften gaat mijn voorkeur toch echt uit naar Kiko! 

Heb je tattoo’s of piercings?
Yep! Ik heb een dubbele forward helix. Ik had eerst een lippiercing, maar die heb ik er pas geleden uitgehaald.

Voor welke serie blijf jij thuis?
Eigenlijk zou ik voor geen een serie thuisblijven. Ik ben niet zo'n tv-kijker en ga veel liever leuke dingen doen!

Wat is je favoriete band?
Dit is echt zo'n lastige vraag, aangezien ik echt een waslijst heb aan bands waar ik van hou. Maar een band die echt al heel lang op mijn iPod staat en waar ik maar geen genoeg van kan krijgen, is Mumford & Sons!

Zonder wat ga jij niet de deur uit?
Mijn telefoon en lippenbalsem!

Wat is je favoriete emoji?


Waar kan iemand jou 's nachts voor wakker maken?
Voor goede muziek of een concert!

Naar welk land wil je echt nog een keer heen?
Ik zou echt nog wel eens een rondreis willen maken door de Verenigde Staten. Ook zou ik heel graag naar Ierland willen en gelukkig staat deze bestemming al op de planning!

Waar kan je mij nog meer vinden?

Instagram

1 opmerking:

  1. Leuk om te lezen! Mij mag je ook zeker wakker maken voor een concert.

    BeantwoordenVerwijderen