Pagina's

maandag 9 maart 2015

MAC LIPSTICK LIP SWATCHES


MAC is en blijft mijn favoriete merk op het gebied van lippenstiften. Als ik een nieuwe kleur wil kijk ik altijd meteen of MAC die toevallig in de collectie heeft, wat gelukkig vaak het geval is! Inmiddels heb ik al een aardige collectie opgebouwd, en met de twee lippenstiften van Tessa erbij komen we uit op een totaal van 14. Vandaag gaan we deze 14 kleuren aan jullie laten zien, inclusief lip swatches!

Kleuren
Om te beginnen staat hieronder een overzicht van alle 14 kleuren en de finish van elke kleur. Fashion Revival is de enige kleur die Limited Edition is, de rest van de kleuren komen allemaal uit het vaste assortiment. De verpakking van Rebel (de huls met glitters) is Limited Edition, maar de kleur is wel gewoon nog in de standaard verpakking te koop!

Rebel (Satin), Diva (Matte), Fashion Revival (Matte, LE), Party Line (Cremesheen), Crosswires (Cremesheen), Full Fuchsia (Amplified), Hot Tahiti (Glaze), Craving (Amplified), See Sheer (Lustre), Brave Red (Cremesheen), Twig (Satin), Brick-o-la (Amplified), Amorous (Satin), Plumful (Lustre)


Swatches
De swatches zijn in zonlicht gemaakt, maar toch wijken de kleuren soms wel een beetje af van hoe ze er in het echt uitzien. Ook sommige lipswatches zijn net iets lichter of juist donkerder uitgevallen, maar we hebben ons best gedaan! :)


 Van links naar rechts: Brave Red - Full Fuchsia - Craving - Twig - Brick-o-la - Crosswires - See Sheer


Van links naar rechts: Diva - Party Line - Hot Tahiti - Amorous - Plumful - Fashion Revival - Rebel

Lipswatches
Hieronder staan de swatches op de lippen. Jammer genoeg komt niet elke kleur helemaal tot zijn recht in de foto, maar hopelijk geeft het je toch een idee.


Van links naar rechts, van boven naar beneden:
Plumful - See Sheer - Twig - Crosswires - Hot Tahiti - Brick-o-la


Party Line - Craving - Amorous - Rebel - Brave Red - Fashion Revival - Full Fuchsia - Diva

Dat was het dan, de eerste blogpost! Lijkt het jullie leuk om nog vaker een soort stash blogposts met swatches voorbij te zien komen? We delen deze blog namelijk met vijf meiden, lekker veel verschillende stashes dus!

- Liset

5 opmerkingen: