Pagina's

vrijdag 27 maart 2015

DE LOSSE JURK


Heb je ook wel eens spijt van je strakke jurk als je uiteten gaat?
Ik wel! Strakke jurken kunnen zo mooi zijn, totdat je bij het toetje bent en je buik helemaal rond is geworden. Als ik dan mijn veilige haven achter 'de tafel' verlaat, heb ik meteen het gevoel dat iedereen naar mijn buik kijkt. Ikzelf vind dit niet prettig.
Om dit probleem op te lossen ben ik op zoek gegaan naar een model jurk waarin je je buik helemaal rond kan eten.
En ik heb hem gevonden hoor. De losse jurk. Willen jullie zien welke jurken ik heb? Lees dan verder

Ik begin met mijn favoriete zwarte losse jurk. Deze jurk is voor alle gelegenheden perfect. Ik heb hem gekocht bij de zara in de sale voor 15 euro!!! Ik was zo blij dat ik deze jurk heb gevonden.


Nog even verder over deze jurk. Hij zit heerlijk en is aan de onderkant wat strakker zodat hij aansluit aan je benen. Ook de onderkant van de mouwen is wat strakker. Soms kruipt hij wat op als je net gezeten hebt of als je een panty aanhebt. Dit vind ik zelf wel vervelend omdat je dan steeds in de gaten moet houden of je jurk nog wel goed zit. Afgezien van dat vind ik hem heel fijn! Deze jurk is trouwens maat S.


De volgende jurk die ik graag aan jullie wil laten zien heb ik vorige week gekocht bij de Pull and Bear. Ik hou van strepen en had meteen al zin in de zomer toen ik deze jurk aandeed! Deze jurk is gemaakt van een superfijne stof die heel glad en zacht aanvoelt! Hij valt mooi langs je lichaam en blijft niet plakken aan je huid! Deze jurk was 15,99,- en ik heb zelf maat S aan.


Met deze jurk val je zeker op! Deze mosterdgele jurk van Forever21 heb ik vorige week besteld via de website. Er zit een supermooie split in de zijkanten, dat kan je op de aan-foto niet zien maar op de foto van de jurk zelf wel. Helaas is dit een stof die supersnel kreukelt. Ik had hem voordat ik hem aandeed nog gestreken. Daarna heb ik hem even op mijn bed gelegd, de foto van de jurk los is het resultaat. Deze jurk moet je dus zeker ophangen! De prijs van deze jurk is 16,50,- en ik heb hem in maat M.


Last but not least! Ik vond deze jurk tussen de sale gepropt in de Zara. Toen ik hem zag hangen was ik gelijk verliefd. Dat kralenpatroon vond ik zo mooi en hij heeft een lage V-rug. Dit is zo'n jurk die je voor een speciale gelegenheid aankan. Met of zonder panty/legging, het kan allebei! Het is een maat L (het was de laatste). Dit is niet eens mijn maat, maar ik moest hem gewoon hebben! Hij was 15 euro!

Ik hoop dat jullie geïnspireerd zijn geraakt door mijn losse jurken! Hou jij van losse jurken? Zo ja, welke vind jij het mooist?

- Iris

1 opmerking: