Pagina's

zaterdag 4 april 2015

CITYTRIP ANTWERPEN


In een halfuurtje en maar voor €8 ben je vanuit Roosendaal zo in Antwerpen. Net over de grens, maar toch het buitenland. Ideaal voor een stedentripje van een dag! Drie van ons vijf, Marlou, Iris en Liset, hebben gister ook een dag doorgebracht in Antwerpen. In deze post zie je een overzicht van de dag, inclusief lekker eten en shop inspiratie!





De vorige trein hadden we net gemist dus we moesten twintig minuutjes op Roosendaal wachten. Gelukkig stond de Intercity die we moesten hebben al klaar zodat we lekker in de trein konden wachten. En alvast wat foto's maken natuurlijk haha!



Daar zijn we dan, Antwerpen! Wanneer je van het perron af komt is meteen de grote herkenbare klok te zien. Echt heel lang hebben we de architectuur van de klok niet bewonderd, want eigenlijk wilde we meteen gaan shoppen!






Alledrie zijn we een groot fan van Brandy & Melville. Deze winkel heeft in Amsterdam ook een filiaal, maar die winkel is heel klein en heeft vaak net niet de dingen die ik het liefst wil. De winkel in Antwerpen was zeker vier keer zo groot en hing voor met heerlijk zachte truien en croptops, yes! Wat we hier kochten is volgende week te zien in de Antwerpen shoplog! Behalve Brandy & Melville was Forever21 ook favoriet, we slaagden hier alledrie! Zoveel leuke boho spulletjes, maxi jurken en vrolijke bikini's! Tussen het shoppen door pauzeerden we even bij Délifrance en dronken  een lekker kopje thee/cappuccino/warme chocolademelk.




We moesten al vrij op tijd weer de trein terug hebben in verband met lange reistijden, dus uitgebreid uit eten zat er niet in. Na het bekijken van de menukaarten van een paar plaatselijke pizzeria's en grill restaurants (en bijna meteen naar binnen worden gelokt) kozen we uiteindelijk toch maar voor Pizzahut. Lekker simpel en altijd goed. Ik koos de Garden Love pizza en kan die echt aanraden! Garden Love is een vegetarische pizza met groene paprika, tomatenblokjes, champignons en ui.
En natuurlijk kan je België niet verlaten zonder een wafel te hebben gegeten!

Wat zijn jouw favoriete plekjes in Antwerpen?


9 opmerkingen:

  1. Antwerpen vind ik echt prachtig maar is inderdaad ook leuk om te shoppen haha

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, de stad zelf en alle hotspot buiten de winkelstraat willen we graag nog een keer goed verkennen!

      Verwijderen
  2. mooie foto's! ik ben er ook pas geweest en het is er zo leuk! :D en die wafels yum! <3 die heb ik dan weer niet op :(

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Antwerpen is inderdaad heel leuk, snel nog een keer terug. De wafels zijn zeker een aanrader!

      Verwijderen
  3. Wat leuk en goedkoop is het voor jullie om een dagje Antwerpen te doen! Ik ben erg benieuwd naar de shoplog!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, we hebben allemaal studenten OV doordeweeks dus dan kunnen we gratis tot Roosendaal. Vanaf daar is een retourtje maar €8,40!

      Verwijderen
  4. Aah wat een leuke post! Antwerpen is zo'n leuke stad, ik ben benieuwd naar de shoplog :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Antwerpen is zoo mooi! Door je post heb ik nu zin in een waffel met chocola haha x'D

    BeantwoordenVerwijderen