Pagina's

zondag 15 maart 2015

PRIMARK SHOPLOG


Afgelopen week zat ik om half 9 bij een les die niet door bleek te gaan. Ik had geen zin om weer direct naar huis te gaan dus besloot ik een tussenstop te maken bij Primark, zo werd het toch nog een leuke ochtend!
In de meest Primark filialen kan je alweer leuke lente/zomer collecties vinden. In Zaandam heb ik zelf al rekken vol bikini's gespot! Mijn bankrekening liet het niet toe om alles wat ik wilde hebben te kopen, maar sommige dingen kon ik gewoon niet laten liggen!

Dit tasje zag ik hangen en was meteen verkocht. Ik zie mezelf er van de zomer al festivals mee afstruinen en ook voor uiteten, een dagje shoppen of naar de bioscoop is dit schoudertasje perfect!

 Primark, €10,-



Al een tijdje ben ik helemaal fan van de bohemian kledingstijl. Dit shirtje is ideaal voor in de zomer op een gekleurde maxi rok of op een highwaist short. Vooral de details aan de uiteinde van de mouwen en aan de onderkant van het shirt vind ik heel leuk. Dit shirt is ook in het zwart te koop!
Primark, €6,-



En tot slot deze leuke ringen! Normaal gesproken draag ik eigenlijk bijna nooit ringen omdat ik ze altijd vergeet en niet echt lekker vind zitten. Toch heb ik deze meegenomen omdat ze maar €4 waren en zulke leuke kleurtjes hadden. De gekleurde stenen en de vormen deden me weer denken aan de vrolijke en zomerse bohemian style. 
Primark, €4


Voor €20 scoor je bij de Primark dus een tas, een shirtje en een set met zes verschillende ringen. Ik ben blij met mijn aankopen en kan niet wachten tot het weer warmer wordt buiten! Heb jij ook al weer leuke kleding en accessoires gekocht voor de zomer?

- Liset

7 opmerkingen:

  1. Wat een leuke aankoopjes heb je gedaan! Ik vind met name het tasje erg leuk, ik ben namelijk dol op het vintage effect ervan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het tasje echt leuk!

    Ben je nu ook gaan volgen op Bloglovin'!

    http://yotique.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Superleuk tasje is het! Echt zo'n festival item! x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Aaah dat tasje heb ik ook al een paar keer zien hangen, ik ga hem misschien toch wel halen, en wauw die ringen zijn echt perfect!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. perfecte boho outfit inderdaad! dat tasje is heeeel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een schattig shirtje heb je gekocht! En ik draag echt áltijd een ring, je moet er gewoon even aan wennen ;)

    BeantwoordenVerwijderen