Pagina's

maandag 16 maart 2015

ONZE KIKO LIPSTICK COLLECTIE


Kiko is een Italiaans cosmeticamerk dat pasgeleden haar eerste vestiging heeft geopend in Nederland. Wij waren al langer bekend met dit merk en kochten vaak make-up via hun website, maar sinds er een vestiging in Amstelveen zit, kunnen we ook in de winkel testen zonder een miskoop te doen! Ons meest favoriete product van Kiko zijn zeker de lippenstiften en wij gaan jullie laten zien welke lippenstiften wij inmiddels hebben verzameld en hoe ze ons staan.


Dit zijn de swatches van alle lippenstiften die Eline en Iris voor jullie getest hebben. Op je arm zien ze er natuurlijk anders uit dan op je lippen, daarom laten we jullie ook zien hoe de lippenstiften er bij ons beide op onze lippen uitzien



 613 Pink Carnation - Velvet Mat €6,90
De eerste lippenstift die wij voor jullie getest hebben is Pink Carnation. Deze lippenstift heeft een matte finish, wat wij allebei heel mooi vinden. Van de meeste matte lippenstiften krijgen wij allebei snel droge lippen, maar met die van Kiko is dat niet het geval. Ze smeren erg makkelijk over je lippen en blijven lang zitten. Ze voelen zacht, zelf een beetje creamy aan en gaan niet in de rimpeltjes van je lippen zitten. Wij vinden Pink Carnation een erg mooie kleur die je dagelijks kan dragen. Het is een erg natuurlijk tint, maar geeft wel net een mooier kleurtje aan je lippen.


918 Classic Rose - Smart Lipstick €3,90
Classic Rose is een van de velen Smart Lipsticks van Kiko. De Smart Lipsticks zijn het goedkoopst. De kwaliteit van de Smart Lipsticks verschilt per kleur. Sommige kleuren hebben veel meer pigmentatie dan andere. Classic Rose is goed gepigmenteerd en blijft lang zitten. Classic Rose lijkt qua kleur best veel op Pink Carnation, maar de finish is iets glanzender.

02 Pearly Vintage Rose - Unlimited Stylo €6,90
Pearly Vintage Rose is ook een dagelijkse kleur met een roze tint. De textuur van de Unlimited Stylo lippenstiften is best dik, waardoor er een soort van laagje bovenop je lippen komt. Dit vinden wij niet prettig aanvoelen. Ook gaat deze lippenstift in de lijntjes van je lippen zitten, maar dat hebben wij alleen bij deze kleur van de Unlimited Stylo lippenstiften ervaren. Wel blijft de lipstick erg goed zitten!  

505 Dark Tea Rose - Luscious Cream €6,90
Zoals de naam 'Luscious Cream' al doet vermoeden, is dit een erg creamy lipstick. Ze glijden erg makkelijk over je lippen heen en verzorgen je lippen de hele dag door. Wel blijven ze iets minder lang zitten dan de Velvet Mat lipsticks, omdat ze wat vloeibaarder zijn. Dark Tea Rose is ook een erg mooie natuurlijke kleur en zoals je wel aan de lippenstift op de foto kunt zien, gebruiken wij deze erg vaak. Het is een kleur die een beetje tussen het roze en bruin in zit en die je makkelijk elke dag op kunt. 
\

504 Raspberry - Lucious Cream €6,90
Raspberry is een kleur die wat meer naar het rode toe nijgt en dus wel wat meer opvalt, maar nog steeds redelijk natuurlijk is. Deze lipstick blijft redelijk lang zitten.

913 Rosewood - Smart Lipstick €3,90
Rosewood lijkt qua kleur erg op Raspberry, maar zoals je ziet is het ook weer een ander soort lipstick. De pigmentatie is goed en hij blijft best lang zitten, maar je moet hem wel af en toe bijwerken. 


13 Cocao - Unlimited Stylo €6,90
Deze lipstick komt ook uit de Unlimited Stylo collectie, maar voelt fijner aan op de lippen dan Pearly Vintage Rose. Hij is iets minder dik en doordat de kleur wat donkerder is, verdeelt hij zich mooi egaal over je lippen. Cocao is een 90's pink kleur, die momenteel erg hip is! 


515 Orchid - Lucious Cream €6,90
Vooral Iris is helemaal gek op paarse lippenstiften en het is dus ook geen wonder dat deze in haar collectie zit. Deze lipstick is niet té opvallend paars, zoals je op de foto kunt zien. Het is een kleur die je op zich dagelijks kunt dragen, maar je moet er wel iets meer lef voor hebben. Deze lipstick smeert fijn over de lippen en blijft lang zitten. 

923 Peony Purple - Smart Lipstick €3,90
Deze lipstick is écht paars. Hij is minder gepigmenteerd en je moet best een aantal keer met de lipstick over je lippen gaan om de kleur te krijgen die wij hebben op de foto. 

34 Active Fuchsia - Ace of Diamond €7,90
Active Fuchsia is een Limited Edition en helaas niet op de website van Kiko te koop. Het is een rozerode kleur die gemakkelijk aan te brengen is. Hij blijft lang zitten en is lekker opvallend! Het is een goede lipstick om te dragen naar een feestje, maar als je het niet erg vindt om op te vallen, kan je deze natuurlijk ook gewoon overdag dragen. 

904 Strawberry Pink - Smart Lipstick €3,90
Deze lipstick is onze minst favoriet. Iris heeft deze gekocht op de website en zag er toen heel anders uit dan hij in het echt is. Hij is erg fel en zit een beetje tussen roze en rood in. Ook is hij helaas niet zo goed gepigmenteerd. 

614 Dark Berry - Velvet Mat €6,90
Dit is één van onze favorieten! Het is een beetje een donkerpaarse kleur die wel erg goed dagelijks te dragen is. Eline heeft deze lipstick al aan veel vriendinnen aangeraden, die er ook allemaal erg blij mee zijn! Hij heeft een erg goede pigmentatie en blijft lang zitten. Ook voelt ie, net zoals de andere Velvet Mat Lipsticks, erg fijn aan op je lippen.  

608 Apple Red - Velvet Mat €6,90
Ben je op zoek naar een goede rode kleur, dan is deze lipstick perfect! Hij heeft een goede pigmentatie en blijft lang zitten! 

909 Cherry Red - Smart Lipstick €3,90
Deze lipstick is iets donkerder dan Apple Red, maar komt qua kleur dicht in de buurt. De lipstick is goed gepigmenteerd en smeert fijn over je lippen. 


  914 Amaranth - Smart Lipstick €3,90
Dit is onze favoriet van de Smart Lipsticks! De kleur is donkerrood/paars en als je op zoek bent naar een goedkope variant van MAC's Rebel, zit je met deze lipstick goed! 

609 Cherry Red - Velvet Mat €6,90
Deze lipstick is Elines favoriet! Het is een erg donkerrode en opvallende kleur, maar daar houdt zij wel van! Na het eten hoef je hem alleen maar een klein beetje bij te werken, maar in principe blijft hij de hele dag goed zitten. Ook ideaal dus voor een feestje, waarop je geen zin hebt om de hele tijd je lipstick te checken. 

Dit waren al onze lippenstiften van Kiko! Welke moeten we nog aan onze collectie toevoegen?

- Iris & Eline 



4 opmerkingen:

  1. wauw jullie hebben er veel, leuk! en die foto's samen zo zijn ook leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankje! Wij zijn echt verslaafd aan Kiko en omdat de lipsticks lekker goedkoop zijn kunnen we er veel kopen :')

      Verwijderen
  2. Oh wat veel leuke kleuren! Leuk dat jullie ook allebei dezelfde kleur telkens op hebben. Leuke foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie kleuren hebben jullie!

    BeantwoordenVerwijderen